NIEUWE CURSUS START 3 MAART 2023! Inschrijven NU!

VOOR MEER INFO GA NAAR CURSUSSEN
Ga naar hollenenstilstaan.nu

RENÉE PIKET

Trainer

In 2009 kwam ik voor het eerst in aanraking met mindfulness. Het maakte mij bewust van mijn doorhollende gedachten. En dat gedachten lang niet altijd waar zijn. Mindfulness heeft mijzelf als drukke professional met een gezin en actief sociaal leven veel rust gebracht. Het werd een ‘way of life’.

In mijn werk zag ik veel mensen struikelen over stress. Zelf heb ik ook ervaren dat werk voldoening kan geven en stressvol kan zijn. Dit heeft geresulteerd in het volgen van de opleiding tot mindfulness trainer in 2014 bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. Sinds die tijd combineer ik de kracht van mindfulness met mijn jarenlange ervaring als HR-professional. Later volgen de opleiding tot zelfcompassie trainer, yogadocent en ACT- coach.

Mindfulness vergroot je zelfinzicht, brengt je beter in balans en versterkt je veerkracht. En dit helpt je om met plezier in het leven te staan.

SUZAN VAN DER GOES

Trainer

In 2010 heb ik een opleiding gedaan voor mindfulnesstrainer. In mijn coachpraktijk kwam ik steeds meer mensen tegen met stressklachten, vaak ook lichamelijke klachten, slecht slapen, piekeren en somberheid. Zelf ontdekte ik in die tijd de kracht van meditatie en van het bewust je aandacht in het hier-en-nu brengen. Dit gaf mij veel rust en lichtheid.

In die tijd had ik een druk (samengesteld) gezin, verdriet over een echtscheiding en zocht ik zelf naar manieren om de goede balans te houden tussen werk en privé. Mindfulness brengt mij die balans en heeft mij meer vertrouwen en veerkracht gegeven. In 2015 heb ik ook een opleiding gedaan voor zelfcompassie trainer en ben ik naast stress en burn out coach ook relatie therapeut.

MIndfulness brengt helderheid, lichtheid en zorgt er voor dat je weer meer kan genieten van de kleine dingen in het leven.

www.epiphanycoaching.nl