Testimonials

Hoi Marjan, ik heb donderdagnacht 3 uur achter elkaar geslapen, dat was maanden geleden. Ook ben ik niet meer zo huiligerig. Ik ben een stapje vooruit. Oh ja, zat gisteren opeens zingend in de auto, dacht ineens huhhhh… ook dat is heel lang geleden. Dank je

– Suzan

Na veel jaren bij verschillende fysiotherapeuten tehebben gelopen kwam ik bij Metodiq. Wat een waanzinnig goed team hebben zij. Hele professinlee mensen die je echt goed helpen.
Ze staan altijd voor je klaar en het contact is zo makkelijk. Je hoeft nooit lang te wachten op een antwoord, advies of behandleing. Ben echt heel blij dat ik nu goed geholpen word. Ook de Corona maatregelen worden goed nageleefd wat ik zelf heel belangrijk vind. Een dikke pluim. 

– Suzan van Deutekom.

Na een zoektocht langs (manueel) fysiotherapeut en chiropractor maakte ik op aanraden van een vriendin bij An een afspraak.Het is of je in een warm bad terecht komt. Haar aandacht en professionele aanpak van mijn klachten was een verademing.

Mijn nekklachten bleken niet alleen vanuit mijn nek te komen. Mijn ongeduld met mijn klachten heb ik leren omzetten in luisteren naar mijn lichaam. Sommige klachten verdwijnen na 1 behandeling. Andere hebben een langere tijd nodig. Ik heb ze ook niet in 1 dag gekregen.  Samen met An werk ik nu aan oplossingen en denk niet dat de klacht verdwijnt als ik er maar een pilletje instop. Ga ook voor jezelf zorgen!

 

– Corien

Sinds ik een behandeling gehad heb, slaap ik veel rustiger en voel me ook rustiger dan daarvoor. Dank je wel Marjan

– Nina

Na jarenlang tobben zijn mijn lichamelijke klachten opgelost die de reguliere geneeskunde niet kon behandelen. Dus geen medicatie en weer lekker in mijn vel.
Een aanrader als je niet meer weet hoe je van je klachten af kan komen.

– Ingrid Horster

Hele fijne fysiopraktijk om te komen. Oplossingsgericht werd er meegedacht met mijn sportspecifieke hulpvragen. Voelde me serieus genomen.

– Louise N-V

Mijn ervaring bij Joilyness was bijzonder goed. Mijn lichaam en ik hadden zeker veel baat bij. Ik voelde mijn frequentie stijgen en voelde me enorm krachtig.
Dankjewel voor de mooie ervaring.

– Almira Saldic