An Engelen

An Engelen

Osteopaat D.O.-M.R.O.

An haar carrière is gestart na haar studie Kinesitherapie (Fysiotherapie) te Gent. Na 11 jaar gewerkt te hebben op het Spine & Joint Centre heeft ze de Praktijk Engelen Osteopathie opgericht.  Deze praktijk bestaat al 11 jaar. Zomer 2021 is het tijd voor de opening van het Paramedisch Centrum Hart van Zuid. Al jaren is ze docent voor het NPI en docent Anatomie (Snijzaal in het Erasmus MC ) waar ze o.a. fysiotherapie studenten les geeft.

Door middel van haar docentschap en zelf deelnemer te zijn in allerlei nascholingscursussen hoopt ze op die manier bij te zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen haar vakgebied.  Bij beide beroepsregisters beoefent An een commissiefunctie.  Meer weten: bezoek NRO en NOF website.

An heeft, als belangrijkste passie: moeder zijn van 2 toffe kinderen, Maxim en Sophia.  

Lonneke van Iersel

Lonneke van Iersel

Osteopaat

Lonneke is moeder van Ava en Teun. Getogen Rotterdammer.
Vanuit mijn achtergrond in yoga en zwangerschapsbegeleiding groeide mijn interesse in het menselijk welzijn steeds meer. De ontwikkelingen die ik zag bij mijn cursisten inspireerden mij om mezelf als therapeut verder te ontwikkelen. Zodoende startte ik in 2014 met de (deeltijd) opleiding osteopathie aan College Sutherland. Tijdens 2 leerzame stages heb ik An en René leren kennen en ik ben dan ook heel enthousiast dat ik me nu bij het Paramedisch Centrum Hart van Zuid mag aansluiten.

Over Osteopathie Engelen

Sinds 2010 is de Praktijk Engelen Osteopathie opgericht.  We zijn gestart in Kralingen, waar we nog steeds met veel plezier werken.

In de loop der jaren is het team groter geworden en tevens is de droom om multidisciplinair te werken ontstaan.  Uiteindelijk hebben we een nieuwe, mooie ruimte gevonden waar we met z’n allen kunnen werken.

Meer weten over osteopathie ga naar www.engelenosteopathie.com

 

 

René Koonings

René Koonings

Osteopaat D.O. - M.R.O.

Rene is vader van 2 dochter. Samen met zijn vrouw Madeleine en 2 dochters woont hij in Frankrijk.
Bel

Over Osteopathie Barendrecht

René Koonings heeft osteopathie gestudeerd aan de International Academy of Osteopathy te Gent (België). Hij studeerde af in 2000 en heeft thans meer dan 20 jaar ervaring als osteopaat in Nederland.
Voordat hij osteopaat werd, studeerde hij eerst fysiotherapie. Hij voltooide zijn opleiding in de fysiotherapie in 1992. In 1994 begon hij de opleiding in osteopathie aan de International Academy of Osteopathy. Naast de praktijk in Nederland, heeft hij ook een praktijk in zuid-Frankrijk. Hij ontving de licentiestatus voor osteopathie in Frankrijk in 2011 en heeft dan ook een praktijk opgericht in Pernes les Fontaines. Vanaf april 2011 werkt hij dus deels in Frankrijk en deels in Nederland.

Sinds 2010 hebben An en René een nauwe samenwerking binnen hun beider praktijken.

Lonneke en Rosalie hebben ook een agenda bij osteopathie Barendrecht waar u een afspraak kunt inboeken.  Ga naar de website: www.osteopathiebarendrecht.nl